Thai Vízum
Információs oldal Thaiföldről és thaiföldi tartózkodásról

Üdvözlünk Mindenkit a folyamatosan frissülő thaivizum.hu oldalon!

 

Célunk Thaiföld és a thai nyelv népszerűsítése, az utazni vágyók illetve a kint élő magyarok megsegítése. Az oldal szerkesztői maguk is Thaiföldet választották otthonuknak, így látogatóink bizalommal fordulhatnak hozzánk információért. Bármiről is legyen szó, mi állunk rendelkezésre, tanácsot adunk, bárki nyugodtan fordulhat hozzánk. Bővebb információért kérünk, hogy vedd fel velünk a kapcsolatot és írj a Segítség menüpontba, vagy az This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it email címre. Érdemes a facebook oldalunkat is látogatni, naprakész ajánlatokért és hírekért.  
 
Reméljük sokaknak segítünk az oldalon található témákkal és hamarosan személyesen is tudunk találkozni Thaiföldön a “szabadok országában”!
 
Fontos közlemény: a weboldalunk informáló jellegű, a közölt információk eltérhetnek a hivatalos forrásoktól. Minden esetben egyeztessen a Budapesti Thaiföldi Nagykövetséggel.
 
/ A thaivizum.hu weboldal szerkesztői

 

  A következőkben tudunk segíteni:                                             


Utazás szervezése, reptéri transzfer

 

Fontos megszervezni az utazást, érdemes egyeztetni a felmerülő költségekről. Mi szivesen segítünk megszervezni az utat, tanácsot tudunk nyújtani a lehetőségekkel kapcsolatban.
Emellett aki elöször jár Thaiföldön annak érdemes felvenni velünk a kapcsolatot, hogy várja valaki a reptéren, segítsen a csomagokat elvinni a szálláshelyre. Vannak akik egyedül vágnak neki egy ilyen útnak, nekik is érdemes erről a lehetőségről elgondolkodni.
 
 


Szállásfoglalás


Rengeteg lehetőség van Thaiföldön kiválasztani, hogy hol szeretnénk tartózkodni. Az interneten található szálláshelyek többsége nem tartozik az olcsó lehetőségek közé. A mi segítségünkkel viszont lehetséges megszervezni, hogy a lehető legolcsóbban a legjobb áron jusson hozzá az érdeklődő. Rajtunk keresztül le is lehet előre foglalni, így nem érhetik meglepetések azt aki kiutazik Thaiföldre rövid, esetleg hosszútávra.

 


Idegenvezetés

 

Vannak akik Thaiföldön élnek több éve, ők szivesen segítenek, körbevezetik a látogatókat és megmutatják a látványosságokat. Legyen szó akár a fővárosról, Bangkokról, vagy a vidéki helyekről, mi segitünk és felvesszük a kapcsolatot azokkal a személyekkel akik tudnak ebben segíteni. Thaiföld gyönyörű, de a legtöbb szépség sokszor a útikönyvek lapjain kívül található

 

Vízumintézés hosszútávra

 

Sokszor a Thaiföldre látogatókban megfogalmazódik az érzés, hogy hogyan lehetne hosszútávon maradni ebben a gyönyörű országban, hogy a vízum ne okozzon problémát. Vannak alternatívák, érdemes még a kiutazás, letelepedés előtt ezeket a lehetőségeket megvizsgálni. Rossz döntések miatt sokszor nagy árat kell fizetni, igy érdemes tőlünk érdeklődni mielőtt bármit is elhatároznánk. Kapcsolatban állunk intézményekkel akik megoldást tudnak kínálni.

 

Tanulás Thaiföldön 


Tanulj Thaiföldön, válassz iskolák és helyszínek közül. Aki képezni akarja magát annak érdemes Thaiföldet válsztania, ennél jobb hely nem létezik. Gyönyörű tengerpartok, nagyvárosok, vagy akár hegyvidéki helyszínek. Magyar nyelvű ügyintézéssel és vízummal, kiváló árakon lehet tanulni anyanyelvi tanároktól. Vízumintézés Thaiföldön kívül, Magyarországról is. Élj és tanulj Thaiföldön! További részletekről érdeklődj tőlünk.

 

Thaiföldi munka

 

Sokan kételkednek abban, hogy Thaiföldön egy külföldi sikeresen el tud helyezkedni, és legális tartózkodás mellett képes éveket, vagy akár évtizedeket is eltölteni ebben a gyönyörű országban. Az ország egyre nyitottabb, viszont még mindig sok követelményt állítanak a cégek és a munkavállalók elé. Érdemes informálódni előtte a lehetőségekről, vízumról, illetve mi szivesen segítünk abban, hogy valaki megtalálja a helyét Thaiföldön. Érdeklődj tőlünk a munkalehetőségekről!


Olcsó biztosítás Thaiföldön


Ha valaki hosszútávon tartózkodik Thaiföldön akkor ajánljuk, hogy a kössön thaiföldi biztosítást! Ez a biztosítás a legtöbb kórházban elfogadott az országban. Magyar árakhoz viszonyítva is nagyon olcsó. Kérj ájánlatot tőlünk, mi segítünk, így nincs szükség angol nyelvű oldalakat átolvasni, magyar nyelvű információkat biztosítunk. A feltételekről, árakról érdeklődj nálunk.

 

Cégalapítás


A legjobb áron és magyar ügyintézéssel tudunk azoknak segíteni akik céget szeretnének alapítani Thaiföldön. Magyar ügyintézés és segítségnyújtás a papírmunkához. Rengeteg kiaknázatlan lehetőség van Thaiföldön, ezt a rohamos fejlődést maga az állam is jelentősen támogatja. A kiterjedt turizmus miatt sokan vágnak bele olyan vállalkozásba ami a turistákat célozza meg, viszont vannak olyanak is akik a helyi igényeket mérik fel és alapítják meg vállalkozásukat.

 

Ingatlanvásárlás, befektetés


Akik ingatlanba szeretnék fektetni pénzüket, azoknak érdemes Thaiföldet, a szabadság és a mosoly országát választaniuk. Thaiföld évtizedek óta rendívül kedvelt turista desztináció, ráadásul rohamosan azoknak a száma, akik második otthonukként vagy végleges letelepedésként választják ezt a gyönyörű országot. Emiatt itt a legkeresetebbek az ingatlanok. A vételár és a fenntartási költségek sokkal alacsonyabbak mint Magyarországon.

    PARTNEREINK

Thaioló - Dolgozz vagy tanulj Thaiföldön

Weboldal: http://www.thaiolo.hu